Over COFFR

COFFR uit te spreken als “COVER” staat voor COebax, Families and FRiends.

COFFR is een Nederlands vastgoedorganisatie ten behoeve van families en HNWI. COFFR focust zich op hoogrenderende vastgoedsegmenten met een overzichtelijk risicoprofiel. Naast het initiëren van nieuwe fondsen treedt COFFR ook op als Investment-, Asset- en Property Manager van vastgoedportefeuilles waarin zij zelf deelneemt.

Onder de bestaande activiteiten die onder COFFR vallen is onder andere ook vastgoedorganisatie KRE Holding opgenomen. Deze organisatie is grootaandeelhouder en bestuurder van twee Duitse ontwikkelbedrijven, te weten: Dudoq Real Estate GmbH en Complemus Real Estate GmbH.

Daarnaast is COFFR aandeelhouder en bestuurder van Lister Buildings. Lister is een integraal vastgoedplatform met één efficiënte oplossing voor de gehele keten: van ontwerp tot ontwikkeling en van bouw tot beheer. Belangrijk onderdeel hiervan is het eigen ontworpen Lister Bouwsysteem. Dit innovatieve, industriële en remontabele bouwsysteem is een cruciaal onderdeel in het creëren van ‘leefomgevingen’ met een optimale balans tussen leefbaarheid, betaalbaarheid, innovatie en natuur.