Jérome Schiprowski

Project Manager

Jérome (1992) is in 2015 begonnen als stagiair bij het toenmalige Kadans Real Estate, de Duitse zusterorganisatie van Kadans Vastgoed in Aken (D). Na afloop van deze stage heeft hij zijn studie gecombineerd met allround werkzaamheden als werkstudent binnen Kadans. Afgestudeerd is hij met een verkennend onderzoek naar de reactie van beleggers op de nieuwe duurzaamheidseisen (EPBD) die vanaf 2020 van kracht worden en de daarbij horende actie van de ontwikkelaar.

Na zijn studie is Jérome bij Kadans Real Estate in dienst getreden. Hierin ondersteunde hij het team dat verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en verkoop van commerciële nieuwbouwprojecten (offices en warehouses).

Na de verkoop van Kadans Vastgoed is Jérome in Duitsland als projectontwikkelaar verder gegaan onder het nieuwe dochterbedrijf van COFFR, COMPLEMUS Real Estate. Hierin was hij o.a. medeverantwoordelijk voor het beoordelen van acquisities en de begeleiding van aan- en verkooptrajecten.

Na 3,5 jaar in Duitsland actief te zijn geweest, is Jérome met een bagage vol ervaring teruggekeerd naar Nederland en zal hij vanaf september 2018 als Project Manager deze kennis met plezier en overgave inzetten voor COFFR.