Wim Boers

Founder

Wim (1960) is na zijn studie HEAO-bedrijfseconomie zijn carrière gestart binnen het toenmalige familiebedrijf Boers Vleeswaren BV. In 1989 werd de onderneming verkocht aan BP Nutrition. In de avonduren is door hem eind jaren tachtig het diploma HBO-bedrijfskunde (cum laude) behaald. In 2004 heeft hij ook nog de Executive Master of Real Estate-studie (MRE) aan de TU Eindhoven met succes afgerond, welke nu onderdeel uitmaakt van het programma van TiasNimbas Business School.

Begin jaren negentig is Wim met zijn persoonlijke houdstermaatschappij gaan participeren in diverse ondernemingen. In de hierop volgende jaren is, tezamen met een zakelijk partner, het ontwikkelings- en beleggingsbedrijf Kadans Vastgoed B.V. opgebouwd. De onderneming ontwikkelde toentertijd vrijwel uitsluitend voor haar eigen beleggingsportefeuille en had ultimo 2010 een balanstotaal van 235 miljoen euro. In 2010 is het ontwikkelbedrijf NL en DU overgenomen en is Wim met zeven gedreven partners en collega’s onder de naam Kadans Vastgoed zelfstandig doorgegaan.

In 2017 werd Kadans Vastgoed BV met nagenoeg al haar Nederlandse personeelsleden verkocht aan het Amerikaanse Oaktree Capital. Met de verkoop kwam feitelijk een einde aan twintig jaar “bouwen” aan Kadans Vastgoed BV door Coebax Groep BV, de persoonlijke holding van Wim Boers. Hierop besloot hij de niet-verkochte activiteiten onder te brengen in een nieuwe organisatie genaamd ‘COFFR B.V’.

 

Wim is de bruggenbouwer van COFFR en verantwoordelijk voor:

  • Strategie;
  • Business ontwikkeling & innovatie;
  • Transactiestructurering.

Maatschappelijk was/is Wim voorts nog betrokken als:

  • 1996-2014: Lid Raad van Toezicht bij de Stichting Mariënstede; aanbieder van zorgwoningen, welzijnsdiensten en zorgpakketten in Vught en omgeving.
  • 2013-heden: Bestuurslid van de Heijmstichting; een charitatieve stichting voor ouderen in Vught.
  • 2009-heden: Initiatiefnemer van De Petrus BV; een vennootschap gericht op het behoud van het Rijksmonument De Petrus kerk (1884) te Vught.
  • 2011-heden: Bestuursvoorzitter van de COFFR Foundation.

 

Email: wim@coffr.nl