AbInbev

Locatie: Helmond
Oppervlakte: 4.775 m²
Opleverdatum: december 2012
Huurder: ABInBev Nederland N.V.

De voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) heeft in december 2012 het nieuwe Regionaal Distributiecentrum opgeleverd van InBev Nederland op BZOB te Helmond.

InBev bedient vanuit Bedrijventerrein Zuid Oost Brabant te Helmond haar klanten in de regio zuidoost Nederland. Het distributiecentrum heeft een grootte van 4.400 m² met een semi-inpandig kantoor van circa 375 m² in twee bouwlagen. Het object bevat onder andere een laadkuil met 6 docks, waarvan er twee geschikt zijn voor LZV’s van circa 25 m. (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties).

 

 

AB InBev wereldwijd

Anheuser-Busch InBev (AB InBev) is de grootste brouwer ter wereld met leidende posities in Noord- en Zuid Amerika, Europa en Azië. In 19 belangrijke biermarkten wordt de 1e of 2e positie op de markt ingenomen. AB InBev is beursgenoteerd, heeft haar hoofdkantoor in België en een oorsprong die teruggaat tot 1366. De strategie van de onderneming is erop gericht om haar significante posities in de belangrijkste biermarkten van de wereld te versterken door organische groei, efficiëntie van wereldklasse, gerichte acquisities én door de consument altijd op de eerste plaats te zetten.

AB InBev heeft een portfolio van meer dan 200 biermerken waaronder de drie wereldmerken Budweiser,  Stella Artois en Beck’s. De organisatie heeft wereldwijd zo’n 114.000 medewerkers in dienst en omvat bedrijven in 32 landen verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific. In 2010 heeft AB InBev wereldwijd een omzet gerealiseerd van 36,3 miljard USD.

AB InBev in Nederland

De Nederlandse organisatie van AB InBev is met een aandeel van circa 17% de tweede speler op de lokale markt. We voeren sterke lokale en internationale merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Beck’s, Leffe en Hoegaarden. In Nederland werken we met zo’n 550 medewerkers. Voor de magazijn- en distributie activiteiten voor onze horecaklanten werken we samen met onze logistiek partner Nabuurs. Ons Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Verder bestaat onze organisatie uit de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen, de Hertog Jan Bierbrouwerij in Arcen, 9 regionale distributiecentra verspreid over het hele land, één landelijk distributiecentrum in Eersel en een eigen Horeca Technische Service afdeling. Op al onze locaties zetten wij de consument voorop, werken wij met de beste mensen, zijn we gericht op resultaten en zorgen we ervoor dat we daar zijn waar het gebeurt: daar waar onze mensen, klanten en consumenten zijn.