Domino’s Pizza Gorinchem

Locatie: Gorinchem
Oppervlakte: 7.150 m2
Opleverdatum: 10 november 2009
Huurder: Domino's Pizza

De voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) heeft voor Domino Pizza’s turn-key nieuwbouw gepleegd. Hiermee is het hoofdkantoor en distributiecentrum van Domino’s Pizza samengevoegd. Kadans heeft in het bedrijfsgebouw van 2.500 m2 en kantoor van 1.300 m2 diverse huurderspecifieke investeringen gedaan. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Oost 2 in Gorinchem en goed bereikbaar via de A15. Het bestaat uit 1.300 m2 kantoor en ca. 2.500 m2 bedrijfshal.

Locatie

Het bedrijventerrein Oost 2 ligt ten oosten van Gorinchem en is direct gelegen aan de A15. Het terrein heeft een gemengd karakter. Producerende bedrijven, groothandels, servicebedrijven en bedrijven in de sfeer van de (zakelijke) dienstverlening zijn hier gevestigd. Tevens is op het bedrijventerrein Evenementenhal Gorinchem te vinden. Hier worden beurzen, concerten, evenementen, vergaderingen en (bedrijfs-)feesten gehouden.

Huurder

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. De eerste vestiging van Domino’s Pizza in Nederland werd in Breda geopend in 1989, Inmiddels is Domino’s Pizza marktleider in Nederland met 111 vestigingen, een servicekantoor en een eigen distributiecentrum. Het doel is om door te groeien naar een landelijk netwerk van minimaal 200 vestigingen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In deze landen telt Domino’s Pizza ruim 750 vestigingen met in totaal ruim 16.000 werknemers en worden er meer dan 60 miljoen pizza’s per jaar verkocht.