Euromaster

Locatie: Amsterdam en Oss
Oppervlakte: circa 1.660 m²
Opleverdatum: Resp. december 2009 en juli 2008
Huurder: Euromaster

Voor Euromaster heeft de voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) twee nieuwe bedrijfsgebouwen gerealiseerd voor een vestiging in Amsterdam en een vestiging in Oss. De vestiging in Amsterdam is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk III. 12 december 2009 is het gebouw met een oppervlakte van 1.660 m2 opgeleverd. De vestiging in Oss is gerealiseerd op het voormalige Philipscomplex.

Locatie

De vestiging in Amsterdam is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk III. De vestiging in Oss is gerealiseerd op het voormalige Philipscomplex.

Amsterdam

Bedrijventerrein Sloterdijk 3 is een modern, dynamisch en multifunctioneel industrieterrein in de directe nabijheid van de zeehaven en Schiphol. De locatie is goed bereikbaar via de autosnelweg A10.

Oss

Bedrijventerrein “Landweer” is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de in- en uitvalswegen en het centrum van Oss.

Huurder

Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud. Het bedrijf is actief in 15 Europese landen met 1950 vestigingen. Met jaarlijks meer dan 12 miljoen verkochte banden aan meer dan 4,5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.