HON en Bliek

Locatie: Etten-Leur
Oppervlakte: 10.600 m²
Opleverdatum: Eind 2007
Huurder: HON en Bliek

In 2007 heeft de voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) voor Hakro Oosterberg Nijkerk (HON) en Bliek Elektrotechniek (Bliek) nieuwe huisvesting gerealiseerd. Het distributiecentrum heeft een vloeroppervlak van ca. 10.000 m².

Het betreft een gecombineerd bedrijfspand op bedrijventerrein Vosdonk-West te Etten-Leur voor de huurders Hakro-Oosterberg-Nijkerk (HON) en Bliek Elektrotechniek. Na verloop van tijd bleek haar vestiging in Breda te krap te worden. Het distributiecentrum voor HON heeft een vloeroppervlak van circa 9.000 m2 en een inpandig kantoor in twee bouwlagen. Groothandel Bliek beslaat circa 1.000 m2 met eveneens een inpandig kantoor van twee verdiepingen.

 

 

Locatie

Bedrijventerrein Vosdonk is gelegen aan de westkant van de gemeente Etten-Leur, direct aan de rijksweg A58 (afrit 19). Het bedrijventerrein heeft een bruto oppervlakte van ca 350 hectare. Op het terrein zijn circa 350 bedrijven gevestigd. Op het terrein zijn onder andere de volgende branches vertegenwoordigd: metaalnijverheid, machinefabricage, transport & logistiek, groothandel, bouwnijverheid en distributie. Op het terrein werken ruim 9000 personen uit Etten-Leur en de regio. Gesteld kan dus worden dat het een belangrijke regionale werkgelegenheidsfunctie vervuld.
Bron: www.etten-leur.nl

HON

HON is een landelijk opererende distributeur van audio/video apparatuur, digitale camera’s, computeraccessoires, mobiele telefoons en kleine en grote elektrische huishoudelijke apparaten.
Bron: www.hon.nl

Bliek

Bliek Elektrotechniek houdt zich bezig met het inkopen, op voorraad houden, adviseren, voorfinancieren, verkopen en distribueren van elektrotechnische materialen.