Plieger & Carglass

Locatie: Oss
Oppervlakte: 1.275 m┬▓
Opleverdatum: juni 2009
Huurder: Plieger en Carglass

De voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) heeft een bedrijfsgebouw gerealiseerd in Oss voor Plieger en Carglass. Plieger huurt hier 700 m² en Carglass 575 m². Kadans heeft voor Plieger en Carglass een nieuwe bedrijfsruimte gerealiseerd aan de Gasstraat Oost in Oss. Het bedrijfsgebouw is in totaal 1.275 m² groot . Plieger huurt hier 700 m² en Carglass 575 m2. Het bedrijfsgebouw is in juni 2009 opgeleverd.

 

 

Locatie

Bedrijventerrein “Landweer” is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de in- en uitvalswegen en het centrum van Oss.

Huurders

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 50 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.
Bron: www.plieger.nl

Carglass

Carglass is onderdeel van Belron, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ruitreparatie en ruitvervanging voor voertuigen. Belron is actief in 33 landen en heeft een team van meer dan 9.000 gekwalificeerde service monteurs die samen meer dan 11 miljoen klanten per jaar helpen; dat is gemiddeld één klant per drie seconden. Naast Carglass heeft Belron ook wereldwijd talloze andere grote merken in de autoruit- en vervangingsindustrie, zoals Autoglass in het Verenigd Koninkrijk, O’Brien in Australië en Safelite in de Verenigde Staten.