Van Geel Legrand

Locatie: Boxtel
Oppervlakte: 2.800 m²
Opleverdatum: december 2007
Huurder: Van Geel Legrand

In 2007 heeft de voorloper van COFFR (Kadans Vastgoed) het nieuwe kantoor voor Van Geel Legrand opgeleverd. Het kantoor heeft een vloeroppervlak van 2.800 m2, in 4 bouwlagen. De nieuwbouw is in 11 maanden gerealiseerd. Het betreft een kantoorpand en distributiecentrum, met een vloeroppervlak van 2.800 m2.

Locatie

Bedrijventerrein “Ladonk” bevindt zich op korte afstand van de op- en afritten van de rijksweg A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast is “Ladonk” goed te bereiken met het openbaar vervoer vanwege het naastgelegen station Boxtel.

Huurder

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van meer dan 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. Wereldwijd bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Legrand mag zich wereldmarktleider in schakelmateriaal en kabeldraagsystemen noemen.